Secundària

TALLERS D'EDUCACIÓ EMOCIONAL.  TALLERS DE GÈNERE. Amb aquests tallers pretenem que els i les adolescents puguin construir les bases d’una bona salut emocional iadquirir les competències necessàries que els permetin  créixer amb respecte, seguretat i confiança i prevenir malalties, com la depressió o els trastorns afectius, i situacions d'exclusió social i/o bulling.

Tallers d'Autoestima amb Pura Vida  per a la Diputació de Barcelona i Tallers de Gènere per a la comunintat de Tszicao (Mèxic)

Tallers d'educació emocional Sorgeixen per la necessitat que tenen els i les adolescents d'entendre el que senten i poder validar-ho, gestionar-ho  i compartir-ho per a un adequat desenvolupament  emocional. Els tallers estan dissenyats per facilitar-los el camí cap a la seva autonomia personal i emocional, i per a donar-los eines per a relacionar-se amb els altres des d’una actitud de respecte i valoració, construint les bases d'una bona autoestima i salut emocional.

Taller d'Autoconeixement i Autoestima: El meu valor personal
Taller d'Intel·ligència Emocional: Empatia, autoconsciència i responsabilitat
Taller de Gestió Emocional: Les emocions
Taller de Comunicació i Assertivitat:
El meu poder personal

Tallers d'igualtat de gènere i respecte de la diferència
Aquests tallers estàn enfocats als i les adolescents per tal d'ajudar-l@s a veure quins són els estereotips de gènere que encara són vigents a l'aula, a casa i a la societat i adonar-se d'aquells que ja no ens serveixen però que molts cops seguim alimentant. 

Amb aquest taller pretenem donar la benvinguda a totes les veus del grup, respectant la diferència a l'hora que detectarem i treballarem sobre els casos on això no es dóna provocant el patiment d'alguns dels integrants del grup. 

Taller de gènere: Iguals i Diferents

              Tallers vivencials que afavoreixen la pressa de consciència personal
                 i grupal per tal de poder-se fer responsables en tots els àmbits: personal, grupal i social.


TESTIMONIAL: Mare d'Alex, Taller d'Autoestima, IES de la Diputació de Barcelona
"Alex había creado una coraza muy fuerte a su alrededor. Pasaba el tiempo y la situación no cambiaba. No se relacionaba con nadie. Hasta que un buen día vino a casa emocionadísimo.

Me contó que había ido a clase una chica, que hicieron una visualización, que tenían que imaginarse un árbol … me explicó que él sabía que ese árbol era uno mismo y que se sentía muy solo. Después pudo expresar lo que sentía al grupo, me decía que el grupo tenía una visión equivocada de él, que el grupo le dijo cosas que le podrían ir bien para que no se sintiera tan solo (…) Estaba feliz.
-¡Mamá, a partir de ahora no me vas a ver el pelo, voy a estar siempre con mis amigos!

Eras lo que mi hijo había estado necesitando, un catalizador entre él y sus compañeros. Gracias Carmen por cruzarte en la vida de Alex y darle la oportunidad de expresarse y ser él mismo"


PER REBRE MÉS INFORMACIÓ DELS NOSTRES TALLERS (objectius, continguts, preu...) ESCRIU A: infotuceiba@gmail.com
 

Twitter Updates

Últimas noticias