Associació

Creiem en una educació per a l'evolució personal i social on "l'aprendre a ser" i "l'aprendre a conviure" (tal com proposa la UNESCO) sigui part del dia a dia de tots, dins i fora de les aules.

tu Ceiba és una Associació sense ànim de lucre, registrada a Barcelona l'any 2014 amb la missió de fer arribar la salut emocional a tota la població, començant per les aules, les famílies i els professionals escolars, participant d'una forma activa en l'educació i la promoció d'una adequada salut i qualitat de vida.

tu Ceiba a través dels seus tallers, grups, formacions i intervencions dóna eines específiques per a l'educació en salut emocional.

ORÍGENS

tu Ceiba es va començar a gestar el 2005 amb la fundació de (T+T), associació de teatre-terapèutic (2005-2008) que facilitava eines soci-emocionals per a diferents professionals de l'educació i la salut, participant en la formació i el reciclatge de mestres, educadors, actors i professionals de la salut a Barcelona, València, Conca i Cadis.

Va continuar la seva evolució amb Pura Vida, associació per a l'educació i promoció de la salut, que des de 2008 fins al 2014 realitza per a la Diputació de Barcelona tallers d'autoestima i alimentació en escoles i instituts, i conferències d'Autoestima per a pares. Tallers i conferències incloses en el Catàleg de salut per Ajuntaments de menys de 15.000 habitants de la Diputació de Barcelona.

Per l'interès de seguir promovent el benestar emocional de les persones a través de l'educació, neix tu Ceiba, com a continuació del treball realitzat durant aquests anys amb pares, mares, professionals, nens i joves.

OBJECTIUS

tu Ceiba treballa a través de tècniques alternatives i innovadores de diverses disciplines: psicopedagògiques, teatrals, terapèutiques, psicològiques i artístiques.

Per tal de
Col·laborar en facilitar el camí cap una educació holística i una educació en l'ésser, tal com recomana la UNESCO. 
Fer la vida de les persones més plena i saludable.
Cooperar en l'educació i la promoció de la salut pública.
Col·laborar en el desenvolupament físic, intel·lectual, creatiu i emocional de tots, fomentant l'autonomia personal i la col·laboració entre iguals.
Aportar una visió innovadora respecte als recursos i tècniques educatives.
Educar i donar eines específiques per a la salut emocional a tota la població.

tu Ceiba ofereix grups de creixement a adults i tallers vivencials a les escoles, donant eines efectives per tal que nens, joves i adults assoleixin una bona qualitat de vida.

Actualment, els àmbits d'intervenció són les escoles (infantil, primària, secundaria, mestres, professors i psicopedagogs) a les AMPAS (pares i mares) i a adults amb grups de creixement.
PROFESSIONALS

Carme Vila Perales
Psicopedagoga i Terapeuta Gestalt. Teatre-terapeuta. Actriu.
Crea, realitza i supervisa els projectes educatius, terapèutics i artístics de l'associació. veure currículum


JASP Sanpere
Actor i educActor
Col·labora en la creació i realització de projectes i espectacles teatrals per a primària. www.jaspsanpere.com
   
Nerea Vilalta
Fotògrafa Professional i docent
Col·labora en la creació i realització dels tallers i monogràfics de retrat fotogràfic i creixament personal.
www.nereavilalta.com

Antonia Boluda 
Actriu i tallerista 
Col·labora en la creació i realització dels tallers de teatre foro per a famílies i per a joves a l'aula.

 


 

Twitter Updates

Últimas noticias